maanantai 14. tammikuuta 2013

Kanit, puput ja käävät

Koska kaniini herätti suuria tunteita, jatkamme saman nisäkkään parissa.
Kaneja luontaisessa ympäristössään, maailmassa.

Itselläni oli kunnia viettää lapsuuteni useiden kaniyksilöiden kanssa. Heihin kuuluivat mm. Nuppu, Rusina, Rocky, Rambo, Vikke, Viki, Laku, Viri ja Viikka. He olivat pieniä kesykaneja, mutta kesyys oli aika näennäistä. Eivät tykänneet olla sylissä ja karkasivat heti tilaisuuden tullen. Kanit olivatkin varsinaisia kahlekuninkaita, jotka keksivät lähes aina keinon murtautua ulos isäni rakentamista häkeistä.
Seuraava vaihe: Söpö.

On totta, ettei mitään suloisempaa ole olemassa koko universumissa kuin muutaman viikon ikäinen kaninpoikanen. Mutta tämä söpöys on vain silmänlumetta. Jos kaniinit olisivat yhtä ihmisrakkaita kuin ovat söpöjä, en usko, että laji olisi onnistunut maapallonvalloituksessaan niin menestyksekkäästi.
Ei kaniineja vaan pupuja.

Koen puputytöt (Playboy bunnies) voimakkaana väärinluentana. Toki kaneihin liittyy seksi, mutta en usko, että se on seksiä, jollaisesta ihmisten kannattaisi ottaa opikseen. Kanien yhdyntä on nopeasti ohi ja sitä seuraa varma raskaus. Kaninaaraiden ovulaatio tapahtuu 10 tunnin kuluessa seksistä, joten hedelmöittyminen ei jää arvailun varaan.
Eläimiinsekaantuja?
Tosin voihan olla, että pupuus koskee Playboy-maailmassa vain naisia. He ovat aina valmiita seksiin (ja raskauteen). Miehet sen sijaan pitävät ihmisstatuksensa?
Säästä aikaa ja nai kuin kani (siihen menee vain puoli minuuttia).

Kanin söpö kasvinsyöjäimago hämää. Todellisuudessa kanit ovat teräväkyntisiä kovia kähisijöitä. Toisin kuin koira tai kissa, kani on saaliseläin (uskon tämän määritelmän vastaavan jossain määrin myös kanien omaa kokemusta itsestään). Saaliseläimen on aina syytä olla varuillaan.

Lisätietoa, söpöjä kuvia sekä videoita.

4 kommenttia:

 1. Tässä alkaa noin neljän minuutin kohdalla outo kohtaaminen eriskummallisen kanin kanssa. http://archive.org/details/AliceInWonderland1915_503

  VastaaPoista
 2. Omg... 8 minuutin kohdalla alkaa matka the animal conventioniin, jossa nähdään eläinpukujen ilotulitusta...

  VastaaPoista
 3. Eroaako eläinpuku blackfacesta tätä nykyä?

  VastaaPoista
 4. Uskon, että moni hiiri ja pöllö olisi ainakin kokenut tämän teoksen representaatiot loukkaavina.

  VastaaPoista