perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kissanpäiväkirja


15.3.2013
Olen Muidugi.

5.23 Herään. Käyn raapimassa sohvaa. Ihminen käskee lopettaa. Menen takaisin sänkyyn vähäksi aikaa. Sitten raavin sohvaa ja mattoa. Ihminen huutaa. Käyn sängyssä. Sitten menen raapimaan eri asioita ja kävelemään tulostimen päältä. Leikin myös leluilla. Varsinkin sillä, missä on kilikello sisällä.

7.58 Istun peilipöydällä ja tuijotan ihmistä. Hän herää. Hyppään sänkyyn. Nyt voisin alkaa nukkua. Ihminen rapsuttaa minua. Hän nousee. Ryntään keittiöön.

8.10 Saan ruokaa. Syön vähän, mutta suurimman osan ruuasta työnnän nenällä lautaselta lattialle. Syötyäni kiusaan vähän Väikeä.
8.29 Istun Väiken kanssa ruokapöydällä.

9.00 Hengailua tuolissa.

9.20 Hiivin ihmisen taakse. Hän talloo hännälleni. Keittiöön ei ole ilmestynyt parempaa ruokaa. Käyn katsomassa ikkunasta. Sillä aikaa ihminen kaataa kuivamuonaa kippoon. Tulen odottelemaan, että Väike on syönyt. En koske tunti sitten tarjoiltuihin eineksiin.

9.26 Istun ikkunalaudalla. Pesen vasemman etutassuni hyvin huolellisesti. Menen vähän rapsuttelemaan hiekkalaatikkoa, mutta en tee sinne mitään. Kommunikoin ihmiselle.

9.32 Istun siten, että häntäni on ihmisen tietokoneen näytöllä. Pusken ihmistä. Ihminen pussaa minua päähän.

11.10 Herään sängystä kun ihminen tulee jostain kotiin. Tarkastan, onko hänellä mitään mukana (ei ole). Käyn syömässä vähän kuivamuonaa. Sitten leikin uudella lelulla. Tämän tehtyäni menen tuolille hengailemaan.

11.25 Väike nukkuu sängyssä. Tuijottelen ja vähän haistelen. Aikani tilannetta tarkasteltuani herätän Väiken läimäyttämällä. Väike hyppää ylös ja sähisee. Menen pois sängystä.

12.00 Ihminen imuroi sohvan. Siirryn käsinojalle. Enempää en liikahda. Ihminen imuroi minut. Kiinnostaa aika vähän.

13.51 Nukun edelleen käsinojalla.
13.58 Olen kääntynyt käsinojalla.

15.02 Miesihminen tulee käymään. Joudun siirtymään. Lähden kävelemään kohti tietokonetta. Miesihminen nostaa minut. Menen ihmisen päälle makaamaan.
Ihminen (vas) ja minä.

16.03 Raavin vähän mattoa.

17.15 Ihminen tulee takaisin jostain. Käyn katsomassa, toiko hän mitään. Syön kuivamuonaa. Ihminen pyörittää herkkupalloa ja sieltä saamme herkkuja. Minulle on mysteeri, miten herkkupallo toimii. Menen sohvan käsinojalle makoilemaan kun olen tarkastanut, mitä ihminen tekee (ei mitään kiinnostavaa).

19.00 Tänne on tullut naisihminen ja puolikas ihminen. Istun naisihmisen sylissä, mutta sitten minut vaihdetaan puoli-ihmiseen. Olen ihan muina kissoina. Puoli-ihminen laitetaan sohvalle makaamaan. Pyrin hänen päälleen. Minua estetään.

20.27 Syön.

21.09 Raavin vähän mattoa. Naisihminen estää vienosti. Leikin uudella lelulla.

21.18 Vieraat lähtevät. En pääse rappukäytävään (miksi?). Raavin ulko-ovea ja mau'un. Kävelen sängylle. Menen takaisin eteiseen. Raavin eteisen peiliä. Kävelen olohuoneeseen. Menen takaisin eteiseen. Raavin ulko-ovea. Mangun ja miu'un. Kävelen takaisin olohuoneeseen ja sähisen vähän varmuuden vuoksi. Kävelen ympäri asuntoa. Menen takaisin eteiseen. Mouruan ja kurisen. Tulen takaisin olohuoneeseen. Peseydyn. Hyppään tuolille. Se haisee oudolta.

21.49 Nukun sikeästi tuolilla.
22.30 Nukun edelleen sikeästi tuolilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti